Om oss

Vi strävar alltid mot att ha en balanserad och trevlig miljö för hundarna. Vi försöker alltid se till vad varje individ behöver. Hundarna vistas tillsammans i sin flock uppdelade i storlek.

Hunddagiset är inrett på ett sådant sätt som berikar din hund med filtar att bädda med i korgarna och mycket yta att leka på. Vi har en egen rastgård där hundarna kan få leka, bada och sola. I Rastgården arbetar vi även med berikning såsom att leta mat, gräva, plaska och klättra.

Löptikar är självklart välkomna till oss och din hanhund behöver inte vara kastrerad. Vi erbjuder våra dagishundar pensionat. Övriga hänvisar vi till vita husets hundpensionat – http://www.vitahusets.se/

Grundkrav för hundar som börjar på dagis är att dom är försäkrade samt vaccinerade. Första månaden är en provmånad där både du och vi har rätt att säga upp platsen utan uppsägningstid. För att ställa din hund i kö till dagisplats fyller du i följande formulär.

Priser

5 dagar i veckan, kloklippning ingår – 3600 kr

Öppettider

Vi har öppet helgfri måndag – fredag kl. 06.30-18.00. Lämning sker mellan 06.30-08.30 och hämtning sker mellan 15.30-18.00.

27, 28, 29 december håller dagis stängt.

Om Ego Dog.s

Family & Friends är en del av EGO DOG.S-gruppen som har verksamheter inom många olika hundområden. Family & Friends är ett självklart komplement där vi kan hjälpa hundägare när tiden inte riktigt räcker till.